Over ons

Terras & Co BV is dé specialist in sfeervol buitenleven.

www.terrasenco.nl is een internetwinkel met eerlijke prijzen, een enorm assortiment en snelle levertijden en natuurlijk professionele services. Wij geloven erin dat we kunnen zorgen voor net dat beetje extra gezelligheid, warmte en plezier, zowel binnen als buiten. Niet alleen met een goed product maar ook met een uitzonderlijk vriendelijke deskundige advies, wij willen u met ons producten gewoon blij maken! Dankzij een open, eerlijke en professionele cultuur binnen ons bedrijf.
Maar ook met onze geweldige producten zoals de Vuurtafels, Tuinhaarden, Inbouwbranders, houthaarden, Barbecue en vele andere Terrasverwarmers. Producten die ervoor zorgen dat u even ‘offline’ bent, tijd voor elkaar hebt met familie en/of vrienden voor warmte, sfeer en ontspanning!
Ons doel: bijdragen aan een sfeervol buitenleven! Kijk rustig rond in onze webshop; er is meer dan genoeg keus.

Eerlijke prijzen en transparantie

De kracht van Terras & Co is de unieke combinatie van kopen via internet tegen eerlijke en scherpe prijzen, maar met de betrouwbaarheid en de service van een traditionele winkel. Terras & Co richt zich op Nederlandse, maar ook Europese consumenten en horeca-bedrijven.

Veel webshops bieden gratis verzending en verbergen de transportkosten in de productprijs. Wij rekenen de werkelijke kosten van transport zonder winstmarge en bieden onze klanten de mogelijkheid om hun bestelling af te halen of om zelf transport te regelen.

Volledige service en garantie

U krijgt bij ons de volledige service en garantie zoals u die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als verkoper van een aantal grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing. Uw bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om het product af te halen. Vrijwel alle artikelen hebben wij zelf op voorraad en zijn snel leverbaar. Indien u producten “opmaat” wenst zijn levertijden in overleg.

Klantenservice bijna altijd bereikbaar

Wij hechten veel waarde aan een goede bereikbaarheid, Terras & Co beschikt daarom over haar eigen klantenservice waar u terecht kunt met al uw vragen. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 06-2017 8845. Mochten we even niet bereikbaar zijn, spreek dan uw boodschap in. Wij bellen u zo snel mogelijk terug of stel uw vraag per e-mail en zend het aan: service@terrasenco.nl. Onze live chat-service (geen chat-bot) is dagelijks bereikbaar tot 23 uur. Ons chat-team beantwoordt algemene vragen en stuurt specifieke vragen aan ons door, wij bellen of mailen u dan zo snel mogelijk.

Webshop Keurmerk

Terras & Co is aangesloten bij het Webwinkel Keur. Dit keurmerk geeft aan dat Terras & Co de gedragsregels onderschrijft die het u mogelijk maken om veilig en betrouwbaar online te winkelen.

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Privacy is erg belangrijk voor Terras & Co, daarom gaan we uiterst zorgvuldig om met de gegevens van onze klanten. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van persoonlijke gegevens en bestelhistorie.

Terras & Co in het kort:

•  Veilig online winkelen.
•  Kwalitatief hoogwaardige producten.
•  Groot assortiment.
•  Goede service en deskundig advies.
•  Webshop Keurmerk.
•  Veilig betalen met o.a. iDEAL, Paypal, Bankoverschrijving of MasterCard
•  Snelle levering bij u thuis.
•  Of artikel zelf afhalen.

Met vriendelijke groet,

Jarno den Hartog en Vincent van Mulligen
Team Terras & Co BV