Volgende

Terrasverwarmer Outdoor Heatpanel 2400 RC

 299,00 incl. BTW

Een heerlijke warmte op uw terras, regelbaar met afstandsbediening, straalt geen licht uit!

Geen licht, wel warmte: Outdoor Heatpanel 2400 RC

De Outdoor heatpanel is aan de wand, maar ook aan het plafond te bevestigen. Zo kun je altijd de ideale positie vinden voor de infrarood heater. De terrasheater wordt compleet geleverd met alle benodigde beugels en afstandsbediening. Ook heeft hij een robuuste aluminium omkasting en is daarnaast ook nog eens spatwaterdicht (IPX4). Hierdoor is deze terrasverwarmer uitstekend te gebruiken buitenshuis, zoals in (half) gesloten terrassen. Bij open terrassen kan de warmte sneller verwaaien.

Duurzaam
Omdat een infrarood terrasheater bijna alle energie direct omzet in stralingswarmte, is het een duurzame keuze. Door middel van infrarood straling komt de warmte direct op je huid en wordt niet de lucht verwarmd. Hierdoor gaat er minder warmte en energie verloren. Zo heb je een aangename én energiezuinige keuze als terrasverwarming!

Kenmerken:
– Aluminium behuizing
– Robuust
– Geeft geen licht
– Regelbaar met afstandsbediening (meegeleverd)
– Straalt direct warmte uit door de infrarood straling
– Geluidloos
– Lage energiekosten vergeleken met gas
– Duurzaam, goede kwaliteit
– Beveiligd tegen oververhitting
– Afmetingen: 7 x 145 x 20 cm
– Lengre elektrokabel: 190 cm
– Gewicht: 8 kg
– Voldoet aan de CE-standaarden en de IPX4 eisen (spatwaterdicht)
– 2 jaar garantie

Infraroodstraling, is dat veilig?
De straling die door de terrasverwarmer wordt uitgestraald, is onschadelijk. Infrarood heeft een langere golflengte dan zichtbaar licht. Hoe korter de golflengte, hoe hoger de stralingsenergie en daarmee het risico bij blootstelling. De kortste golven die de zon uitstraalt, UV, zijn wel schadelijk voor de huid.
Straling van de zon bestaat uit infraroodstraling (lange golven), zichtbaar licht (middengolven) en UV (ultraviolette straling, korte golven).
Leuk om te weten: de afstandsbediening van deze terrasverwarmer, maar ook van bijvoorbeeld uw TV, gebruikt infrarood voor de communicatie.