Volgende

Vuurtafel Tabula Cubicolo Ignis | Rechthoek | Bio-ethanol

 2.299,00 2.749,00 incl. BTW

Nieuw bij Terras & Co: de vuurtafels van het Duitse designmerk CO33.
Deze vuurtafel is gemaakt van staal en fraai afgewerkt beton. Dit unieke, robuuste object is een duurzame aanwinst voor uw tuin, maar kan ook veilig binnen gebruikt worden. Er zijn veel afmetingen en kleuren mogelijk, de tafel wordt geheel naar uw wensen handgemaakt.
Een vuurtafel is sfeervol en rustgevend. Met de bio-ethanolbrander biedt Terras & Co een alternatief voor fossiele brandstoffen. Ethanol verbrandt reukloos en geeft fraai bewegende, oranjegele vlammen.

Opties

Effacer

Deze design-vuurtafel van het Duitse merk CO33 is gemaakt van beton en staal. Het blad heeft een extreem glad oppervlak dat voorbehandeld is met het impregneermiddel “Lithofin Fleckstop W” om het te beschermen tegen vervuiling. Het stalen frame van de betonnen loungetafel is slechts 15 tot 20 mm dik, terwijl het tafelblad met zijn precies afgeschuinde randen een typische betonlook heeft: sterk en mannelijk. Het betonnen blad van deze designtafel is niet zo zwaar als het lijkt. Het is gegoten en heeft een holle kern gevuld met lichtgewicht materiaal.
De vuurtafel is geschikt voor binnen en buiten. De vlammen en de warmte zorgen voor een unieke sfeer. De tafel is handgemaakt.
Terras & Co introduceert de Vuurtafel op bio-ethanol om een duurzaam alternatief te bieden. Bio-ethanol geeft fraai bewegende, heldere oranjegele vlammen.

Afmeting vuurtafel: 120 x 60, 140 x 70 of 160 x 80 cm (lengte x breedte), hoogte 40 cm.
Gewicht vuurtafel: 58 KG (de tafel van 120 x 60 cm) / 85 KG (140 x 70 cm) / 100 KG (160 x 80 cm).
Brandstof: Bio-ethanol
Materiaal: Beton (blad) en staal (onderbouw).
Inclusief: rvs ethanolhaard van 45 x 15 cm in hoge kwaliteit, met rvs deksel.
Vulinhoud: 1,5 liter.
Brandduur: 3 uur (circa 0,4 liter ethanol per uur)
Verkrijgbare accessoires: rvs-bak als vervanging van de brander en glazen ombouw.

De dikte van het stalen frame is 15 mm bij de tafel van 120 x 60 cm en 20 mm bij de grotere tafels.
In het menu hierboven kunt u de gewenste tafelgrootte en de kleur van het blad selecteren.
Als u de tafel heeft besteld, zullen we u vragen welke kleur u wenst voor het stalen onderstel: RAL 7011 (ijzergrijs), RAL 9003 (signaalwit) of RAL 9005 (zwart).
Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk tegen meerprijs.
Ook zullen we u vragen of u de lak in mat, zijdeglans of glans wenst en of u de ethanolbrander in het midden of in een hoek van de tafel wenst.

Waarom grijs, waarom beton?
CO33 legt uit: Ongetwijfeld is grijs de huidige trendkleur voor woningen, restaurants, hotels en winkels.
Het mooie aan grijs is de enorme verscheidenheid aan tinten. “50 Shades of Grey” is nog steeds een understatement, zoals talloze verf- en meubelfabrikanten hebben bewezen.
Het materiaal beton heeft een breed scala aan grijze kleurfacetten. Meubels van grijs beton hebben niet alleen een ideale neutrale kleur, maar zien er ook fris en modern uit en harmoniëren perfect met alle andere kleuren. Beton dankt zijn grijze kleur aan de natuurlijke pigmenten in zijn grondstoffen. Deze natuurlijke pigmenten hebben complexe ondertonen en geven de kleur mooie nuances. Hierdoor ziet het er levendig en interessant uit.
Grijs staat voor elegantie.
Grijs past uitstekend bij moderne puristische of minimalistische woon- of industriële stijlen en heeft nu de sprong gemaakt van designappartementen en tijdschriftpagina’s naar de mainstream.
Grijs is een zeer veelzijdige kleur, onafhankelijk van de seizoenen en het vervangt al een aantal jaren zwart in de mode.

Wat is bio-ethanol?
Bio-ethanol is ethanol (alcohol) verkregen door vergisting van plantaardig materiaal. Het is dus geen fossiele brandstof en belangrijk in de energie-transitie.
Het maakt intussen 10% uit van benzine (E10 = 10% bio-ethanol). Voor verwarming wordt de brandstof ook belangrijker en bij een vuurtafel is het gunstig dat de verbranding vrijwel geurloos is en ook veilig binnen gebruikt kan worden. Bovendien geeft ethanol fraai bewegende, heldere geel-oranje vlammen.

Voor vragen, bel gerust 06-2017 8845 of mail naar: service@terrasenco.nl